ត្រាំក្រូចក្នុងទឹកក្ដៅងាយបក

ក្រូចថ្លុង ឬ​ក្រូចប្រភេទខ្លះ​ដែលមាន​សម្បក​ក្រាស់​ជួបការលំបាក​ក្នុងការ​បក​សម្បក ដូច្នេះ​មុននឹង​បក គួរ​យកទៅ​ត្រាំ​ក្នុងទឹកក្ដៅ​មួយសន្ទុះ។

ក្រោយពី​ត្រាំ​រួចរាល់ហើយ​លើក​យកមកវិញ​នោះ សម្បកក្រូច​ទន់ ងាយបក ហើយ​សរសៃក្នុង​ផ្លែក្រូច​កាន់តែ​ងាយបក​ចេញ​ទៀតផង។

ផ្លែក្រូច​ស្ទើរ​គ្រប់ប្រភេទ​សម្បូរ​ដោយ​វីតាមីន​គ្រប់ប្រភេទ ហើយ​ពិសេស​ក្រូចពោធិ៍សាត់ ជា​ឱសថ​ត្រជាក់​សម្រាប់​បំបាត់​អាការៈ​ក្ដៅក្នុង៕

(ដកស្រង់ពីកាសែត រស្មីកម្ពុជា ឆ្នាំទី ១៧ លេខ ៥០០២ ថ្ងៃទី ២៣ ខែ កញ្ញា ឆ្នាំ ២០០៩)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: